Havetraktorer

Er din have større end 1000 m²? Så skal du helt sikkert vælge en rider. Hvis din plæne har mange forhindringer som træer og blomsterbede, så er en frontmonteret rider det ideelle for dig. STIGA har tre produktgrupper med frontmonteret klippeaggregat; PARK, VILLA og READY. Hvis du har bestemt dig for at samle græsset op på den mest effektive måde, så skal du se på vores modeller i produktgrupperne ESTATE og GARDEN
   
Produktudvikling er et nøgleord hos Simplicity, og et par gode eksempler er bl.a. differentialestyringen af trækkraften 'Automatic Controlled Traction'samt klippertilkoblingssystemet 'Quick Hitch' - begge med eneret for Simplicity. Simplicity maskiner er med deres kraftige stålchassis, højtydende motorer, motorhjelme og skærme i stål samt effektive hydrostatisk transmissioner konstrueret med en lang levetid for øje.
   
Zero Turn klipperne har to styrehåndtag i stedet for et rat. Det gør det nemmere og hurtigere at styre uden om bede, buske og andre forhindringer. De største maskiner har desuden unik affjedring på alle 4 hjul. Det øger komforten betydeligt.
   
VIKINGs alsidige havetraktorer med multiklippeaggregat udfører det perfekte job på de rigtigt store plænearealer. De kan anvendes som opsamlermaskiner eller til bioklipning. Der findes et flertal af modeller med forskellige klippebredder, motorstyrke og udstyr. Med 5-trins gearkasse eller automatgear. Bekvem indstilling af sædet og utroligt gode opsamlingsegenskaber.
   
  Massey Ferguson tilbyder en bred vifte af maskiner til både private og professionelle – Fra en plæneklipper, plænetraktor eller et universal køretøj (UTV) fastholdes vore høje standarder for pålidelighed og ydelse i hele serien.
   
Gianni Ferrari plæneklippere med de mange modeller efterkommer alle professionelles behov. De kan leveres med et bredt udvalg af tilbehør og er markedets bedste plæneklippere, når det gælder opsamling af græs.
   
Med en Honda rider eller plænetraktor er det ikke noget problem at vedligeholde selv store græsarealer med et særdeles flot resultat. Direkte bagudkast er den mest effektive måde at opsamle græs og løv på. Selv under vanskelige forhold med fugtigt og højt græs fungerer opsamlingen optimalt.