• Have & park

Jordfræsere

honda1

Honda havefræsere er ensbetydende med effektiv jordbehandling. Det er vibrations-svage, driftsikre og stærke maskiner til såvel private som til erhverv. Hjertet i havefræserne er de miljøvenlige verdenskendte Honda 4-takt motorer, der lydsvagt og sikkert giver brugere over hele verden fordele i særklasse.

Viking1 Til bearbejdning af store arealer og jorde af forskellig beskaffenhed anbefales de stærke fræsere fra VIKING. Med op til flere fremadgående gear samt et bakgear er de nemme at manøvrere. Takket være den robuste teknik og det omfattende tilbehørsprogram kan de mest forskelligartede opgaver udføres.
   
grillo Grillo holder hjulene i gang - året rundt. Grillos 2 hjulede traktorer er til dem, der stiller professionelle krav til materiellet. De er designet til at klar alle slags opgaver - året rundt. Det rige tilbehørsprogram gør det enkelt at ændre traktoren til årstidens krav. Hvad enten den skal feje fortove, fjerne sne, fræse eller klippe græs. Tilbehørsprogrammet omfatter fræser, fejemaskine, rotorklipper, slagleklipper, fingerklipper, sneslynge, dozerblad og meget mere. Det brede program dækker alle behov. Traktorerne leveres med benzin-eller dieseldrevet motor på 5-16 hk. Flere modeller har el-start som standard.
   

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik