• Have & park

Græsklippere

stiga

Ønsker du at få klipningen af græsset overstået så hurtigt som muligt? Så skal du vælge en MULTICLIP for at slippe for at rive eller samle græsset op. Du sparer ca. 30 % af arbejdstiden. Synes du, at det er den rigtige løsning at samle græsafklippet og kompostere det? Ja, så skal du vælge en maskine med opsamling, COLLECTOR eller TURBO. Hvis du ofte kører i højt og sejt græs, skal du vælge en maskine med sideudkast, TORNADO. Har du stadigvæk svært ved at vælge? Det problem løser STIGA COMBI, der har tre funktioner.

Viking1

VIKINGs designede, moderne, grønne havemaskiner gør arbejdet i haven effektivt og bekvemt. Perfekt klipperesultat, skønne at se på, lette at anvende og vedligeholde - faktorer, der gør VIKINGs maskiner til de mest ultimative plæneklippere. Med en VIKING i haven får man følelsen af at have taget det rigtige valg. I sortimentet findes alt fra elektriske plæneklippere til benzindrevne plæneklippere og specialklippere til rigtigt højt græs.

honda1

Honda tilbyder en komplet serie af kvalitets-plæneklippere, der dækker ethvert behov - fra den lille rækkehusplæne til store parkanlæg.

husqvarna1

Som den første fuldautomatiske plæneklipper, er Auto Mower den mest brugervenlige. Du behøver ikke røre en finger for at få en perfekt græsplæne.

Viking1  

iMow Robotplæneklipper

En VIKING iMow robotplæneklipper er en intelligent robotplæneklipper, som er enkel at anvende og giver et perfekt resultat, uden at du behøver at anstrenge dig. Men det er jo også meningen med en sådan robotplæneklipper. Den gør arbejdet og du gør, hvad du nu har lyst til! Vores robotplæneklippere er desuden testet af TÆNK og vandt.

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik